Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, XXII. kerület, Budatétény
#150705715
239 millió Ft
Alapterület 210 m2
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Luxus

Részletes leírás

Minimál stílusú Luxus lakás várja új tulajdonosát.

Eladó egy lenyűgöző, panorámás kilátással rendelkező luxus otthon Budatétényben, a XXII. kerületben. Ez a 210 nm-es ingatlan modern, minimál stílusban épült, 4 hálószobával és egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik.

A hőszivattyús fűtés-hűtés rendszer kényelmes klímát biztosít minden évszakban.

 

Műszaki
Az épület teljes szerkezeti és gépészeti leírása alapján az ingatlan modern kivitelezésű és magas minőségű anyagokkal épült. A monolit vasbeton alapok és szerkezetek biztosítják az épület stabilitását és tartósságát, míg a Porotherm vázkerámia falazat kiváló hőszigetelést és hangszigetelést nyújt. A hőszivattyús fűtés-hűtés rendszer pedig energiahatékony megoldást jelent a lakók számára.

A lakások felszereltsége és kialakítása a legmagasabb színvonalat képviseli. A modern és biztonságos lakásbejárati ajtók, valamint a három rétegű hőszigetelő üvegezéssel ellátott nyílászárók biztosítják a lakók kényelmét és biztonságát. A belső térben a kényelmes és esztétikus választható dekorfólia felületű ajtók, valamint a modern villanyszerelési rendszer gondoskodik a komfortos és funkcionális lakókörnyezetről.

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel illetve banki finaszírozással is megvásárolható, irodánk készséggel segít kiválasztani a legjobb konstrukciót Önnek.

 

Környék

Budatétény környezete ideális családok és természetkedvelők számára. A kerületben számos iskola és óvoda található, így gondtalanul indulhatnak neki a gyerekek az oktatási évnek. A vásárlási lehetőségek is bőségesek, közelében bevásárlóközpontok és kisebb üzletek sorakoznak. Gasztronómiai élvezetekben sem lesz hiány, hiszen számos étterem várja az ínyenceket. A környék számos kirándulási lehetőséget kínál, legyen szó parkokról, erdőkről vagy kulturális látnivalókról.

 

Közlekedés

Budatetény tökéletes választás azoknak, akik szeretnék egyensúlyban tartani a nyugalmat és a városi életet. A kiváló közlekedési infrastruktúra révén könnyen elérhető a belváros és a környező területek is. A közeli busz- és villamosmegállók segítségével könnyedén eljuthatnak a főváros különböző pontjaira, míg az M0 és az M1 autópálya gyorsan elérhetővé teszi az autós közlekedést is. Emellett Budatetényben megtalálhatók az alapvető szolgáltatások és infrastrukturális létesítmények, mint például iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok és egészségügyi intézmények, így minden a lakók kényelmét szolgálja.

 

Ajánljuk

 Mindazoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik modern, luxus otthont keresnek egy csendes, mégis könnyen megközelíthető környezetben. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegye magáévá ezt a lenyűgöző otthont.

 

Kapcsolat

Kovács Roland

Vezető Tanácsadó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter